Servei de Recollida de Residus de l'Anoia

Ja tenim premiats del concurs

2 març 2018

Durant els mesos de novembre i desembre es van realitzar fins a 50 tallers a les escoles i instituts de Capellades, Carme, Castellolí, Copons, El Bruc, Jorba, La Torre de Claramunt, Sant Martí de Tous i Vilanova d’Espoia (La Torre de Claramunt). L’objectiu era presentar-los el nou model porta a porta, explicar-los tots els detalls i animar-los a participar en un concurs creatiu per implicar-se més en el procés de canvi.

 

De què anava el concurs?

Pels més menuts de primària, van marticipar en la modalitat de dibuix, els de cicle superior en la modalitat de redacció, i els de 1er d’ESO fent un vídeo en grups sobre el PaP i la gestió dels residus al seu municipi.

Després de rebre totes les candidatures, s’han seleccionat uns premiats per a cada una de les tres modalitat.

Avui hem visitat els tres centres escolars dels tres prmiats, per fer-lis entrega del premi i agraïr a tots els alumnes la seva participació tant en els tallers sobre el PaP com en el concurs.

PREMI AL MILLOR DIBUIX: Iu Riera Alcoverro, Escola Guerau de Jorba

image
image

 

PREMI A LA MILLOR REDACCIÓ: Ainhoa Castells, Escola Serra del Coll -Bas de Carme

image

PREMI AL MILLOR VIDEO: Aleix Centelles, Anaïs Torres, Biel Vinyals i Alba de la Rosa. Classe 1er C d’ESO del IES Molí de la Vila de Capellades

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PIYinBnr0w8?feature=oembed&enablejsapi=1&origin=https://safe.txmblr.com&wmode=opaque&w=540&h=405]