Servei de Recollida de Residus de l'Anoia

El Servei de Porta a Porta de l’Anoia és noticia

29 nov. 2018

El passat dimarts 27 de novembre, el servei Porta a Porta de l’Anoia va ser notícia als informatius de TV3.

Els resultats positius avalen el nou model establert i la bona feina feta per Anoiaverda i els ajuntaments, així com la notable col·laboració dels veïns i veïnes des de la implantació del nou servei el passat mes de maig.

 

 

Abans de la implantació del nou model de recollida, la comarca de l’Anoia es trobava a la cua de reciclatge a nivell de Catalunya (menys del 30%), situació que ha donat un canvi de rumb de 180 graus. Amb el nou model que el Consell Comarcal de l’Anoia ha implantat en 16 municipis (que seran 22 properament), ja sigui amb la modalitat Porta a Porta o a través d’àrees tancades, els municipis involucrats es situen al capdavant del reciclatge a Catalunya. En el cas dels municipis amb recollida Porta a Porta, els resultats de recollida selectiva són superiors al 80%.

Amb l’objectiu de seguir millorant i encarant ja el 2019, es farà l’entrega aviat dels nous calendaris, que vindran acompanyats del butlletí informatiu AnoiaverdaNews 3, on es detallaran dades i resultats des de la implantació fins al moment actual.